Tilausehdot

 

milliset©-tuotteiden tilaaminen

VAKIOKOKO

Ompelen tilauksesta ns. vakiokokoja. Voit tarkistaa kokoluettelosta, sattuuko koirasi annettuihin mittoihin. Vakiokokojen toimitusaika vaihtelee tilausmäärästä riippuen. Keskimääräinen toimitusaika on 7 vrk siitä, kun maksu on saapunut tililleni.

Vakiokokoa tilatessasi riittää koon ilmoittaminen koiran painon ja selän pituuden mukaan (Tarkista vakiokokoluettelosta). Jos et ole varma koosta, niin autan koon valinnassa. Kirjoita vapaasti tilauslomakkeen palaute/lisätoiveosiossa.

Vakiokokojen kaavoitus sopii koiralle, joka on rungoltaan sopusuhtainen ts. ”neliömäinen”.

 

Kokoluetteloon

Toimitusohjeet

  1. Kirjoita tilaamasi tuote, väri, koko, yhteystietosi ja sähköpostiosoitteesi tilauslomakkeeseen.
  2. Napauta Lähetä tilaus -painiketta.
  3. Toimituskulut ovat kirjelähetyksenä 4,50 euroa ja pakettina 7,50 euroa postin kautta lähetettynä. Pidätän oikeuden hinnan muutokseen mikäli postimaksut muuttuvat.
  4. Tilausvahvistuksen ja maksutiedot lähetän sähköpostilla 1-2 vrk kuluttua tilauksesta.
  5. Tilaus toimitetaan vasta, kun maksu näkyy tililläni. Jos maksua ei näy, kun 14 vrk on kulunut tilausvahvistuksesta, katson tilauksen peruuntuneeksi.
  6. Vaihdettaessa tai palautettaessa käyttämätöntä tuotetta, kustantaa asiakas itse lähetyskulut. Palautuksessa liitä mukaan tilitiedot, käyttämättömän ja myyntikelpoisen tuotteen summan palautan asiakkaan tilille. Vaihtotapauksissa vaihto käy ainoastaan euromääräisesti samanarvoiseen tuotteeseen tai tuotteisiin samasta summasta.
  7. Vaihdosta ja palautuksesta sovittava aina etukäteen, aika on 14 vrk.