Tilaus

 

milliset©-tuotteiden tilaaminen

VARASTOKOKO VAI MITTATILAUSVAATE?

Varastokokoa tilatessasi riittää koon ilmoittaminen koiran painon ja selän pituuden mukaan. Tarkista varastokokoluettelosta. Mittatilausvaatetta tilatessasi täytä kaikki mittausohjeen kohdat. Jos et ole varma koosta tai koirasi on muuten ”ei niin neliömäinen”, niin autan koon valinnassa. Kirjoita vapaasti tilauslomakkeen palaute/lisätoiveosiossa. Asiakas vastaa itse ottamistaan mitoista. Väärin annetuista mitoista johtuvat korjaukset veloitan erikseen ja samasta syystä tuotteella ei ole palautusoikeutta.

Kokoluetteloon

Toimitusohjeet

  1. Kirjoita tilaamasi, yhteystietosi ja sähköpostiosoitteesi tilauslomakkeeseen.
  2. Napauta Lähetä tilaus -painiketta.
  3. Toimituskulut ovat kirjelähetyksenä 4,50 € ja pakettina 7,50 € postin kautta lähetettynä. Pidätän oikeuden hinnan muutokseen mikäli postimaksut muuttuvat.
  4. Tilausvahvistuksen ja maksutiedot lähetän sähköpostilla 1-2 vrk kuluttua tilauksesta.
  5. Tilaus toimitetaan vasta, kun maksu näkyy tililläni. Jos maksua ei näy, kun 14 vrk on kulunut tilausvahvistuksesta, katson tilauksen peruuntuneeksi.
  6. Vaihto- ja palautustapauksissa ostaja palauttaa käyttämättömän tuotteen halvinta postitustapaa käyttäen omalla kustannuksellaan. Palautan tästä aiheutuneet kustannukset ostajan tilille, jos tuote on myyntikelpoinen. Liitä palautukseen tilitiedot.
  7. Vaihdosta ja palautuksesta sovittava aina etukäteen, aika on 14 vrk.
  8. Mittatilausvaatteilla ei ole peruutusoikeutta.