Tilaus- ja toimitusehdot

millisetŠ-tuotteiden tilaaminen

VAKIOKOKO

Ompelen tilauksesta ns. vakiokokoja. Voit tarkistaa kokoluettelosta, sattuuko koirasi annettuihin mittoihin. Vakiokokojen toimitusaika vaihtelee tilausmäärästä riippuen. Keskimääräinen toimitusaika on 7 vrk siitä, kun maksu on saapunut tililleni.

Vakiokokoa tilatessasi riittää koon ilmoittaminen koiran painon ja selän pituuden mukaan (Tarkista vakiokokoluettelosta). Jos et ole varma koosta, niin autan koon valinnassa. Kirjoita vapaasti tilauslomakkeen palaute/lisätoiveosiossa.

Vakiokokojen kaavoitus sopii koiralle, joka on rungoltaan sopusuhtainen ts. "neliömäinen".

Kokoluetteloon

Toimitusohjeet

  1. Kirjoita tilaamasi, yhteystietosi ja sähköpostiosoitteesi tilauslomakkeeseen.
  2. Napauta Lähetä tilaus -painiketta.
  3. Postikulut ja alv:n 24% lisään postin voimassa olevan hinnaston mukaan. Jos en tiedä tilauksen tarkkaa painoa, laskutan postimaksun aina asiakkaalle edullisemmalla hinnalla.
  4. Tilausvahvistuksen ja maksutiedot lähetän sähköpostilla 1-2 vrk kuluttua tilauksesta.
  5. Tilaus toimitetaan vasta, kun maksu näkyy tililläni. Jos maksua ei näy, kun 14 vrk on kulunut tilausvahvistuksesta, katson tilauksen peruuntuneeksi.
  6. Vaihdettaessa tai palautettaessa käyttämätöntä tuotetta, kustantaa asiakas itse lähetyskulut. Palautuksessa liitä mukaan tilitiedot, käyttämättömän ja myyntikelposen tuotteen summan palautan asiakkaan tilille. Vaihtotapauksissa vaihto käy ainoastaan euromääräisesti samanarvoiseen tuotteeseen tai tuotteisiin samasta summasta.
  7. Vaihdosta ja palautuksesta sovittava aina etukäteen, aika on 14 vrk.

Copyright Minna Andersin 2012