Milliset - Haalarit

Milliset haalarivalikoimaan kuuluu vedenpitävät ulkoiluhaalarit, tuulipukuhaalarit ja toppahaalarit.
malliston lähtökohtana on istuvuus ja toimivuus

Milliset koiran Haalarit

Milliset haalarit on suunniteltu niin, että ne suojaa riittävästi ja koiran on helppoa ja vaivatonta liikkua Milliset haalari päällään. Mallistosta löytyy ulkoiluhaalari, tuulipukuhaalari ja toppahaalari.

kosteisiin olosuhteisiin

Koiran ulkoiluhaalari

Ulkoiluhaalari on polyuretaanilaminoitua sateenpitävää kangasta ja vuorina haalarissa on joustava reikäneulos. Lahkeensuissa on kiitosta saaneet tarranauha sulkijat. Vetoketju selässä aukeaa hännästä kaulaa kohti. Pystysuuntaiset heijastinnauhat ovat joka lahkeessa.

tuuliisin olosuhteisiin

Tuulipukuhaalari

Haalarin kangas on kevyttä ja hengittävää polyesteriä. Lahkeensuissa on erityistä kiitosta saaneet tarranauhasulkijat, jotka pitävät lahkeen paikoillaan. Heijastinnauhat ovat pystysuuntaan joka lahkeessa. Selässä oleva vetoketju aukeaa hännästä kaulaa kohti. Tuulipukuhaalariin on myös mahdollisuus laittaa ohut vanuvuori. Tyttö- ja poikakoiralle on oma mallinsa, joten mainitse koiran sukupuoli tilauksessa.

värivaihtoehdot vaihtelevat

Koiran Toppahaalari

Koiran toppahaalari on suunniteltu niin, että koiran on helppo liikkua siinä. Se on lämmin ja se on tehty korkealuokkaisista materiaaleista. Useita värivaihtoehtoja.

Katso kaikki kuosit, värivaihtoehdot , koot ja hinnat. Tilaa omasi tilauslomakkeella.

milliset / satu hytönen

Ota yhteyttä!

Satu Hytönen / Milliset